God dag ^^

Tjeeeeenna (:

Nu har min lilla kusin william varit här (: Igår så jobbade jag till klockan 18:00  sen så bar dett hem till Amanda sen bada vid branten men Amanda Melina Marcus (: Vi badade till klockan 11 typ ^^ sen kom Max och hans lillebror till branten ;) skööj hade vi tills vi skulle hem -.-'' sen så sovde jag till 11:41 haha punklig ja är sen kom wille ((((: från sth avis är jag ! Nu väntar jag på att Amanda kommer hem från Marcus så ska vi hitta på ngt puss på dagarna :*

God Morgon♥

Tjeeeeenna mitt bennna (:

Nu är jag vaken och ska jobba om en timme 12:00-18:00 jag har jobbat i en vecka snart
och då har jag tjärnat i hopp 3550 kr xd hehe det är faktist rätt mycket !
ajja nu ska jag sminka mig så jag hör av mig ikväll igen nu ska ni få en låt
att lyssna på puss på dagen :*

bad boys alexandra burke


Tjeeennaa ;=)

Tjeeeeenaa (:
Idag har jag varit i gränna och visingsö (: it's was fun !!
polkagrisar mmmuuummss !!!
sen kom vi hem vid typ 6 tiden då åkte jag och Amanda
till hopptornet hihiii där vi mötte Molly Abbe Dennis
Och nu sitter jag här ska upp och äta nu men ha det super PUSS <3

HII

Tjeeeeeenaa ;)

Vaknade kl 05:30 ska ju upp och jobba kl 07:00 - 14:00 hehe .. ;)
sen kom jag hem jag åt mat sen ringde Amanda
frågade om hon vill till hopp tornet med lilla mig
Kom hem vid 7 tiden ska städa och sådant i mon ska vi till Gränna(:
så vi åker kl 9 ungefär så det blir inte så mycket bloggande
vet ni vad jag ska Blogga minst 5 blogg inlägg varje dag nu !!
Men nu får ha det super Puss ! <3

Svar (=

Postat av: Amanda

Hur lnge har du haft din blogg ??  <3

 

Sv : i typ 4 månader (:

2010-07-15 @ 22:06:27 
URL: http://almanddaa.blogg.se/
Postat av:

Har du förlorat din oskuld 

 

Sv : haha den kan du ta och fundera på x))

2010-07-15 @ 22:29:20
Postat av: caroline

okej hur många läsare om dagen? vilket är ditt favoritplagg? sverige eller utomlands?

 

Sv : Jag har 100-150 läsare om dagen , Mitt favvo plagg är nog min h tröja , utomlands :D

2010-07-16 @ 11:56:08 
URL: http://carolineklunds.blogg.se/
Postat av: Tanya

SV: Aww tack och detsamma tjejen!
Hur lång är du? Hur gammal är du?

 

Sv : Jag är 1:63 och jag är 13

2010-07-16 @ 12:33:00 
URL: http://taanii.blogg.se/
Postat av: alice

hur gammal är du? 

 

Sv : 13 =)

2010-07-16 @ 12:47:55 
URL: http://alicelarsdotter.blogg.se/
Postat av: Maja Söderberg

Har du någon förebild? 
Om du fick beskriva dig själv med tre ord, vilka skulle det vara?

Tack för kommentaren, ser fram emot svaren. Kram 

 

Sv : Min förebild är nog isabelle strömberg jag älskar henne <3 ,  Snäll , Söt , får dig att skratta :D

2010-07-16 @ 13:02:30 
URL: http://maajaasoderberg.blogg.se/
Postat av: Maja

Favorit ställe att vara/chilla på? 

 

Sv : stranden (:

2010-07-16 @ 15:28:16 
URL: http://majjisvdig.blogg.se/
Postat av: milia ♥

vart bor du
hur gamal är du

 

Sv : jag bor i hålan Mullsjö 2o min från jönköping , Och jag är 13 år (:

2010-07-16 @ 17:00:53 
URL: http://miliahs.blogg.se/

vattenskidor :D

Tjeeeeenna bloggen ;)

aha skitkul att åka vattenskidor med Amanda men jag var med om en typ nära döden upplevelse.. Amanda ramlade två gånger under sista åket hon landade med handflatan först och den fick en smäll så blev en snygg spricka i den och ett rivmärkehaha Kul vare iaf :D


FrågeStund svarar på alla frågor på Söndag ...


''gäsp''

Tjeenna bloggen idag är jag väldigt trött eftersom att jag sovde över med Amanda så blev det sent sen vaknade vi kl 12. Men idag kommer jag inte kunna uppdatera så mkt för jag ska läggamiig 10 för jag ska gå upp kl 6 för jag börjar jobba kl 7 -.-' ha det super :D

Tips För Slitet Hår :)

1. Självtorka alltid! Använd bara hårtorken efter duschen när det är akut, och när du väl torkar håret så lägg lite extra tid på topparna så att de inte bli risiga, för det är då de slits.

2. Rufstorka inte! Efter duschen är det vanligt att man tar handduken om håret och rufstorkar. Gör det inte! Det sliter på håret. 

3. Missbruka inte platt/locktången! Det är hårets värsta fiende och det sliter oerhört mycket på håret. Med användning av plattången varje dag ger det tydliga resultat på slitet hår, platta sällan och när du väl gör det så använd värmeskydd. Se även till att använda produkter med mycket fukt efter att du plattat håret eftersom när du plattar håret torkar du ut det och gör att håret dessutom blir elektriskt.



4. Toppa ofta! Klippning av håret rekomenderas var sjätte till åttonde vecka, men det beror helt och hållet på håret. Har du friskt hår så räcker det med klippning var tionde vecka. På sommaren rekomenderas det att klippa sig var sjätte vecka eftersom man ofta är ute i solen, badar osv. och det gör att håret torkar ut. Jag skulle säga att det är okej att toppa sig var tredje månad så att man inte får alltför kort hår om man vill spara det.

5. Använd bra schampo & balsam! Det är viktigt att du har ett schampo och balsam som är till för ditt hår. Har du exempelvis slitet hår bör du använda schampo som reparerar håret. Vill du skydda ditt hår extra från solen på sommaren så kan du använda proteinspray eller leave in-balsam med UV-skydd. Men du ska helst inte tvätta håret mer än fyra gånger i veckan och använd gärna "deep-cleansing" schampo en gång i veckan med inpackning efter det. 


7. Ha rent hår när du sover! Du ska helst inte ha några produkter i håret när du går och lägger dig. Torrschampo fungerar bra för att få håret rent utan vatten. Ett bra tips är att borsta håret från rot till top flera gånger innan du lägger dig. Då fördelas det naturliga fettet som finns i hårbottnen över hela håret. Det blir som ett naturligt och riktigt bra balsam. Har du långt hår ska du sova med en lång (inte hård) hästsvans.


Sist men inte minst, kom ihåg att du ska behandla ditt hår som du behandlar din hy. Använder du solskyddsfaktor på huden ska du göra det på håret också. Använder du fukt på huden ska du använda fukt i håret.

:thumbup:

:thumbup:


NY KATEGORI HÅRVÅRD

.

Jag fick lära mig detta när jag skulle spara till långt hår ...

Drömmer du om längre hår? Här är tio hårtips jag har fått lära mig på vägen till höftlångt hår.

1. Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det? 

2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt. 

4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer. 

5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna. 

7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.

8. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar.

10. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.

Hårtips för er med lockigt hår som jag (:

Sluta använd schampo, sluta använd produkter som torkar ut ditt hår, sluta borsta samt sluta skada ditt hår med värmeverktyg.


Många av er kommer nog tycka att det är ganska äckligt att inte använda schampo, men visste ni att schampo endast funnits i ett 40-tal år? Vanan att tvätta håret ofta är t.o.m. ännu nyare. Om du inte jobbar på ett väldigt lortigt jobb, där kemikalier och oljor förkommer, finns det egentligen ingen anledning att tvätta håret med schampo. Väljer du dock nu att prova leva utan schampo, är det viktigt att du inte använder andra produkter som innehåller: mineraloljor och silikoner. De ämnena är nämligen inte vattenlösliga och byggs därför på mer och mer så småningom, eftersom de inte tvättar bort med vatten. Enligt damen ovan är det enda du behöver: balsamoch gelé.


Innan du ställer undan schampoflaskan
: schamponera noga en sista gång, så alla produkter och liknande blir urtvättade!


Det absolut viktigaste du behöver är balsam med bra ingredienser, som du kommer använda till tre saker:rengöring, utredning och fuktighetsbevarande.


♥ Skölj håret noga och massera in en klick balsam i hårbotten. Var noga med att du fördelar balsamet jämt. Massera varsamt med intensivt. När du känner att du masserat in balsamet i hela hårbotten, sköljer du ditt hår mycket noga.


♥ När du sköljt, applicerar du balsamet i längderna. Ett litet tips är att tillsätta lite olja i balsamet till längderna, det ger ytterligare fukt och glans. När du har balsamet i håret, kamma med en glestandad kam för att reda ut eventuella tovor, som lätt bildas i ett lockigt hår.


♥ Längdernas balsam kan du välja om du vill skölja noga eller lite slarvigt. Sköljer du noga, är ett litet tips att applicera ytterligare lite balsam i håret, när du klivit ur duschen. Detta skall inte sköljas ur.


Efter din dusch och applicering av balsam skall du använda en enda styling produkt:
Gelé.


♥ När ditt hår fortfarande är väldigt blött, kläm i gelé. Vattnet hjälper gelén att sprida ut sig lite mer. Gelén hjälper lockarna att "klumpa ihop sig" vilket ger ett mycket snyggare resultat, istället för att varje hårstrå skall leva sitt eget liv och ge ett tovigt resultat. Tips för dig med långt hår: kläm i gelén när du står upp och ned, detta ger lite ökad volym.


Gnugga aldrig, aldrig, aldrig håret med en handduk! Hur mycket du skall krama samt hur mycket gelé du skall använda, får du prova dig fram för. Allra helst skall håret självtorka, men du kan föna det med en diffuser (en tratt), på låg värme. Pilla och rör inte i håret, när det inte är torrt. Låt istället lockarna torka ifred, det ger snyggast resultat.


När håret torkat kommer det kännas lite stelt av gelen, då kan du klämma lite i lockarna, eventuellt med lite olja på händerna. Då kommer det stela och hårda försvinna och dina lockar kommer vara otroligt vackra.


Tänk på att håret aldrig skall kännas kladdigt, lukta illa och liknande, men att det kan ta ett par veckor innan hårbotten ställt om sig helt till ditt nya leverne.


Kommer bilder sedan ..


Heej

Tjeena bloggen idag har jag och melina varit vi sovde över i går det var la okej skkiiitt jag tror jag dör uttav denna värmen skiit ;oo hehe varmt bra as varm inte jätte bra så vide hade inte så mkt attgöra liksom men men jag hör av mig senare pusspådagen ;*

Shopping

Leopard väska h&m 99 kr

Hårspray proffs h&m 43:50 kr

''dåligabilder''

Bloggpause (:

Nu har jag haft ett liten Bloggpause och det kanske inte va så bra eftersom att besökarna har minskat men dom kommer igen får vi hoppas  Idag var jag och Melina i stan och vi tog tåget kl 11:38 när vi skulle äta på donken så såg Melina en rolig gubbe som hade öronen som gick 7 meter åt sidan och då var jag bara tvungen att kalla han för shrek haha japp sen så hände lite saker sen 17:30 så blev det bio eclipse  den var sjukt bra taylor var klart snyggast ! japp ska lägga upp dagen shopping sen , pusspådagen ;*

Stranden

Hej alla ;)

Idag så gick jag upp klockan nio för att vi skulle till stranden hela dagen
det var jätte skönt vi kom hem för en stund sedan nu när jag tittar efter
så har jag fått en riktig bränna som svider ! ;) hehe kommer bilder snart ..
P

Hejj alla underbara

Hej alla underbara =)

I förrgår så åkte jag felix farmor o curt till skara sommarland ,
det var jätte kul vi sovde i stuga tills igår sen när vi kom hem
så skulle vi åka till varberg vi åkte kl 8 typ ..  kom fram 11
på kvällen vi la oss vid 12 tiden idag så har man inte fjort så mkt
vi åkte till stan och lite så sen till nya coop forum det var la fint :p
sen åt vi lite mat fikade och så sen åkte jag o Felix till havet ,
och fiskade krabbor gissa hur många vi fick ... 0 haha xd hä..hä
ajja nu  sitter jag här uta och solar , bloggar och sådant
felix är på andra datorn .. (: men vi hörs senare






Pusspådet ;*

RSS 2.0